OPHAALAFSPRAAK

hergebruik-bus

“Een heitje voor uw belletje”

Maak nu snel en eenvoudig online een ophaalafspraak. Natuurlijk kunt u ook tijdens openingstijden bellen met

0162-423987

Wij halen uw welvaartsresten op in Oosterhout, Dongen en de bijbehorende gemeentes, als ook, Raamsdonkveer en Geertruidenberg, onze vaste ophaaldagen zijn dinsdag- morgen en donderdag- middag.

Let op! Tijdelijk hebben we een ophaal stop op groot meubilair.

Corona-crisis maatregelen ter bescherming van u en onze mensen !. ! Mocht u ons uitnodigen om welvaartsresten bij u op te halen, dan verzoeken wij u de aan geboden welvaartsresten buiten neer te zetten op het moment dat de bakwagen bij u voor de deur verschijnt. Onze mensen mogen niet bij u in de woning iets ophalen en hanteren de 1, 5 meter regel. Bij Etage woningen en of hoogbouw, gelieve de aangeboden welvaartsresten, beneden in de hal of bergplaats te zetten, ook hier hanteren wij de 1, 5 meter regel.

Stichting Hergebruik doet geen ontruimingen van woningen en of bedrijven ( Principe kwestie), daarnaast brengen wij geen welvaartsresten voor u naar de Milieustraat, ook niet tegen betaling en doen wij geen verhuizingen.

Bezorgkosten:
Binnen Oosterhout € 10,- (gratis bij gelijktijdige ophaal)
Buiten Oosterhout afhankelijk van de afstand.

Moet na een bijzondere situatie, zoals een overlijden, de woning leeg? Dan kan dit zo snel mogelijk, hiervoor kunnen wij ook een afwijkende dag plannen.

Bezorgkosten:
Binnen Oosterhout € 10,- (gratis bij gelijktijdige ophaal)
Buiten Oosterhout afhankelijk van de afstand.

Voorwaarden:
-De geselecteerde ophaaltijd kan afwijken. Ophaal van goederen vind plaats tussen 09.00 en 11.00 uur op Dinsdag en van 13.00 uur tot 15,30 uur op Donderdag.
-De goederen dienen in goede en verkoopbare staat aangeboden te worden.
-Goederen dienen aangeboden te worden op de begane grond.
-Huisraad (kleinspul) dient in dozen en of kratten aangeleverd te worden.

De chauffeur bepaalt of goederen worden meegenomen !!!

OP EEN ANDERE MANIER CONTACT OPNEMEN?

Menu