Stichting Tai heeft een Welvaartsresten winkel aan de rand van Winkelcentrum Arkendonk in Oosterhout en is meer dan een winkel in verkoop van 2e hands goederen.                                   

Het is een belevingswinkel, waar je kunt winkelen in een sfeer van klantvriendelijkheid en alwaar de omgeving wordt bepaald door knusheid en gezelligheid met aandacht voor de bezoekers en waar gezelligheid voorop staat.                                                                                                                                                                           

Laat u meevoeren op ontdekkingsreis en waan u in een andere wereld, de wereld van Hergebruik.                                                                                                 

De bijzondere sfeerwereld van  hergebruik, tussen de klein meubelen en potten en pannen, kleding,boeken, langspeelplaten enC.D’s, vind u altijd wat u altijd al had willen hebben.                                                                                                                                                                                                                                                   

Eenmaal in de winkel aan de Arkendonk 98, ziet u de groen- gele gevel met trotse vlaggendie u toe wuiven alsof ze u uitnodigen naar binnen te gaan door de ruime ingangen waar u wordt omgeven door een uitnodigende sfeer en zo komt u binnen in een andere wereld, een wereld voor koopjes jagers en speurders van bijzondere hebbedingetjes, de woonwereld zal u uitnodigen enige tijd in de winkel te verblijven en onder het genot van een bakske zal dat zeker lukken.                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Het is direct duidelijk, hierachter schuilt iets speciaals, een bijzonder wereld.                                                                                                                                             

Deze bijzondere wereld wordt vormgegeven door onze deelnemers aan de dagbesteding en vrijwilligers, zij werken met hart en ziel aan waar de winkel Hergebruik voor staat, namelijk het verkleinen van de afvalberg en dat doen wij, doordat u ons kunt bellen, mailen om gratis uw welvaartsresten op te halen en waarvoor u als dank een Heitje voor uw belletje krijgt.                                                                                                                                                                                   

Vervolgens worden uw welvaartsresten opgehaald door onze chauffeur en bijrijders met onze eigen bakwagen en worden uw welvaartsresten met zorg naar de Arkendonk 98  gebracht om daar te worden gescheiden op bruikbaar en niet bruikbaar.                                                                                                                               

Niet herbruikbare welvaartsresten worden vervolgens zodanig ontmanteld, dat zij als componenten kunnen worden afgevoerd en de herbruikbare welvaartsresten gaan naar het magazijn om door onze medewerkers in de winkel te worden geplaats en er een bonte combinatie onstaat van Retro tot Modern.

Hergebruik- Oosterhout is gevestigd aan de Arkendonk 98 te Oosterhout en nodigt en daagt u uit om in deze bijzondere welvaartsrestenwereld eens een kijkeje te nemen en te beleven hoe het is om tussen oude en nieuwe spullen uw slag te slaan en te beleven dat een welvaartsresten winkel meer kan zijn dan simpel weg winkelen.