Helaas heeft de Corona-crisis ook ons doen beseffen dat de veiligheid voor u als klant, voor onze deelnemers aan de dagbesteding en de medewerkers nog meer voorop staat dan wij gebruikelijk hanteren in deze moeilijke weken.
Ook wij hebben maatregelen getroffen om de kwetsbaarheid van ons als mensen te beschermen, maatregelen die wij genomen hebben zijn:

  • Stichting hergebruik medewerkers hebben de winkel zo aangepast dat er voldoende afstand kan zijn tussen winkel bezoekers onderling als ook met medewerkers, zijnde 1,5 meter.
  • Er is desinfectie middel aanwezig en plastiek handschoenen voor mensen die niet tegen desinfectie middelen kunnen, handschoenen die beschikbaar worden gesteld, zijn niet geschikt voor mensen met een allergie.
  • Ophaal en bezorgen van Welvaartsresten is hervat met in acht neming van advies RIVM en maatregel vanuit de regering.

Wij doen ons uiterste best om uw bezoek aan onze winkel zo veilig en aangenaam mogelijk te maken.

Wij verwachten van u als klant dat u de veiligheidseisen van de regering op advies van het RIVM opvolgt en een afstand tot andere klanten en medewerkers respecteert van 1, 5 meter, bij het niet respecteren of vergeten afstand te houden, kunt u aangesproken worden door onze medewerkers en of andere klanten, heb hier begrip voor, we zijn allemaal bang om besmet te worden door het Corona-virus.

Verder zijn ook wij afhankelijk van de verder te nemen maatregelen vanuit de regering.
Wij houden u verder op de hoogte van de ontwikkelingen.
Met vriendelijke groet.
Voorzitter / directeur.
Wim de Pan

Menu